Assendelft

Assendelft is een plaats in de gemeente Zaanstad in de provincie Noord-Holland en heeft een oppervlakte van 31,93km².

De woningmarkt in Assendelft

In Assendelft zijn het afgelopen kwartaal 85 huizen verkocht. Een kwartaal eerder waren dat 80 huizen. Dit is een stijging van 6,3% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Assendelft € 368.647 vergeleken met € 390.956 het kwartaal daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 5,7% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.937 vergeleken met € 2.986 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te dalen.

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Assendelft 1,9% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 23 dagen te koop tegenover 28 dagen in het vorige kwartaal.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Assendelft? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

WOZ waarde voor
Assendelft van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Assendelft is in 2020 gemiddeld € 321.594. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 293.822. Dit is een stijging van 9,5%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Assendelft? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Assendelft.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Assendelft.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Assendelft en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Assendelft met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Assendelft? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Assendelft kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Assendelft in 2020 is € 321.594. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wilt kopen in Assendelft? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Assendelft of over elke woning in Assendelft. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kun je razendsnel huizen vergelijken in Assendelft met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Assendelft en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Assendelft het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Assendelft.