De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bouwmeesterbuurt is € 3,555/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bouwmeesterbuurt
6.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Bouwmeesterbuurt is
26%
De prijzen van huizen in Bouwmeesterbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bouwmeesterbuurt.

Als je investeert in een huis in Bouwmeesterbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,555 per vierkante meter. Hiermee doet Bouwmeesterbuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Almere. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bouwmeesterbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bouwmeesterbuurt in Almere?

Een huis kopen in Bouwmeesterbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bouwmeesterbuurt in Almere.

In de wijk Bouwmeesterbuurt in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,723 mensen per vierkante kilometer en 1,935 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bouwmeesterbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 790 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.