De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kruidenwijk is € 3,705/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Kruidenwijk
7.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Kruidenwijk is
26%
De woningprijzen in Kruidenwijk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kruidenwijk.

Als woningbezitter in Kruidenwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,705 per vierkante meter. Hiermee doet Kruidenwijk het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Almere. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kruidenwijk gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kruidenwijk in Almere?

Een huis kopen in Kruidenwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kruidenwijk in Almere.

In de buurt Kruidenwijk in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,585 mensen per vierkante kilometer en 3,480 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kruidenwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,415 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.