De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tussen de Vaarten Noord is € 3,786/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Tussen de Vaarten Noord
7.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Tussen de Vaarten Noord is
30%
De woningprijzen in Tussen de Vaarten Noord zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Tussen de Vaarten Noord.

Als je investeert in een huis in Tussen de Vaarten Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,786 per vierkante meter. Hiermee doet Tussen de Vaarten Noord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Almere. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tussen de Vaarten Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tussen de Vaarten Noord in Almere?

Een huis kopen in Tussen de Vaarten Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tussen de Vaarten Noord in Almere.

In de wijk Tussen de Vaarten Noord in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,279 mensen per vierkante kilometer en 2,270 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Tussen de Vaarten Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,085 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.