De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verzetswijk is € 3,863/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Verzetswijk
6.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verzetswijk is
22%
De woningprijzen in Verzetswijk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verzetswijk.

Als bezitter van een huis in Verzetswijk zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,863 per vierkante meter. Hiermee doet Verzetswijk het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Almere. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verzetswijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verzetswijk in Almere?

Een huis kopen in Verzetswijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verzetswijk in Almere.

In de wijk Verzetswijk in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,547 bewoners per vierkante kilometer en 1,440 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Verzetswijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 690 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.