De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rustenburg is € 3,858/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Rustenburg
8.1%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Rustenburg is
29%
De huizenprijzen in Rustenburg zijn het afgelopen jaar gestegen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Rustenburg.

Als je woningbezitter wordt in Rustenburg zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,858 per vierkante meter. Hiermee doet Rustenburg het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Amersfoort. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,387 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rustenburg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rustenburg in Amersfoort?

Een huis kopen in Rustenburg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rustenburg in Amersfoort.

In de buurt Rustenburg in Amersfoort is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,596 bewoners per vierkante kilometer en 1,350 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Rustenburg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 460 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amersfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.