De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied Noord is € 6,751/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Noord
0.3%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Buitengebied Noord is
20%
De huizenprijzen in Buitengebied Noord zijn het afgelopen jaar gedaald met
-12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Buitengebied Noord.

Als je een huis koopt in Buitengebied Noord zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs daalde het afgelopen jaar met -12.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,751 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Noord het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Amstelveen. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,781 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied Noord in Amstelveen?

Een huis kopen in Buitengebied Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Noord in Amstelveen.

In de wijk Buitengebied Noord in Amstelveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 202 inwoners per vierkante kilometer en 320 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amstelveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.