De gemiddelde prijs per vierkante meter in Uilenstede, Kronenburg is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Uilenstede, Kronenburg is
63%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Uilenstede, Kronenburg.

Met een woning in Uilenstede, Kronenburg zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Uilenstede, Kronenburg het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Amstelveen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,781 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Uilenstede, Kronenburg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Uilenstede, Kronenburg in Amstelveen?

Een huis kopen in Uilenstede, Kronenburg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Uilenstede, Kronenburg in Amstelveen.

In de buurt Uilenstede, Kronenburg in Amstelveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,768 inwoners per vierkante kilometer en 3,220 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Uilenstede, Kronenburg zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 1% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 34% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amstelveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.