De gemiddelde vierkantemeterprijs in Groenelaan is € 5,280/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Groenelaan
5.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Groenelaan is
28%
De prijzen van huizen in Groenelaan zijn het afgelopen jaar gegroeid met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Groenelaan.

Als je investeert in een huis in Groenelaan zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,280 per vierkante meter. Hiermee doet Groenelaan het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Amstelveen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 5,799 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Groenelaan voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Groenelaan in Amstelveen?

Een huis kopen in Groenelaan is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groenelaan in Amstelveen.

In de wijk Groenelaan in Amstelveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,205 mensen per vierkante kilometer en 4,285 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Groenelaan zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,065 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 27% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amstelveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.