De gemiddelde prijs per vierkante meter in Randwijck is € 6,232/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Randwijck
6.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Randwijck is
28%
De huizenprijzen in Randwijck zijn het afgelopen jaar gestegen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Randwijck.

Als woningbezitter in Randwijck zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,232 per vierkante meter. Hiermee doet Randwijck het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Amstelveen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,781 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Randwijck achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Randwijck in Amstelveen?

Een huis kopen in Randwijck is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Randwijck in Amstelveen.

In de buurt Randwijck in Amstelveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,538 mensen per vierkante kilometer en 2,585 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Randwijck zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,015 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amstelveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.