De gemiddelde prijs per vierkante meter in IJburg Oost is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in IJburg Oost is
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in IJburg Oost.

Met een woning in IJburg Oost zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet IJburg Oost het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Amsterdam. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,588 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt IJburg Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in IJburg Oost in Amsterdam?

Een huis kopen in IJburg Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in IJburg Oost in Amsterdam.

In de buurt IJburg Oost in Amsterdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 inwoners per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in IJburg Oost zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn onbewoonde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.