De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oostelijk Havengebied is € 7,260/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Oostelijk Havengebied
7.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Oostelijk Havengebied is
31%
De prijzen van woningen in Oostelijk Havengebied zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Oostelijk Havengebied.

Met een woning in Oostelijk Havengebied zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 7,260 per vierkante meter. Hiermee doet Oostelijk Havengebied het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Amsterdam. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oostelijk Havengebied voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oostelijk Havengebied in Amsterdam?

Een huis kopen in Oostelijk Havengebied is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oostelijk Havengebied in Amsterdam.

In de buurt Oostelijk Havengebied in Amsterdam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12,255 inwoners per vierkante kilometer en 9,660 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Oostelijk Havengebied zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,810 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.