De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kerschoten is € 3,300/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kerschoten
3.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Kerschoten is
26%
De waarde van huizen in Kerschoten zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kerschoten.

Als je een huis koopt in Kerschoten zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,300 per vierkante meter. Hiermee doet Kerschoten het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Apeldoorn. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,723 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kerschoten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kerschoten in Apeldoorn?

Een huis kopen in Kerschoten is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kerschoten in Apeldoorn.

In de wijk Kerschoten in Apeldoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,803 inwoners per vierkante kilometer en 1,910 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kerschoten zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 490 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 25% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Apeldoorn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.