De gemiddelde vierkantemeterprijs in Heijenoord/Lombok is € 4,141/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Heijenoord/Lombok
2.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Heijenoord/Lombok is
29%
De waarde van huizen in Heijenoord/Lombok zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Heijenoord/Lombok.

Als je een huis koopt in Heijenoord/Lombok zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,141 per vierkante meter. Hiermee doet Heijenoord/Lombok het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Arnhem. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Heijenoord/Lombok achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Heijenoord/Lombok in Arnhem?

Een huis kopen in Heijenoord/Lombok is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heijenoord/Lombok in Arnhem.

In de wijk Heijenoord/Lombok in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,026 inwoners per vierkante kilometer en 2,120 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Heijenoord/Lombok zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 480 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.