De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bijdorp is € 3,855/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bijdorp
2.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Bijdorp is
18%
De prijzen van woningen in Bijdorp zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bijdorp.

Als woningbezitter in Bijdorp zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,855 per vierkante meter. Hiermee doet Bijdorp het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Barendrecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bijdorp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bijdorp in Barendrecht?

Een huis kopen in Bijdorp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bijdorp in Barendrecht.

In de buurt Bijdorp in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,359 mensen per vierkante kilometer en 560 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bijdorp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.