De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vrijenburg is € 3,766/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vrijenburg
1.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vrijenburg is
27%
De prijzen van huizen in Vrijenburg zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vrijenburg.

Als je een huis koopt in Vrijenburg zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,766 per vierkante meter. Hiermee doet Vrijenburg het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Barendrecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vrijenburg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vrijenburg in Barendrecht?

Een huis kopen in Vrijenburg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vrijenburg in Barendrecht.

In de wijk Vrijenburg in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,399 inwoners per vierkante kilometer en 1,930 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vrijenburg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,070 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.