De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Hoef 1 is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in De Hoef 1
-3.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in De Hoef 1 is
33%
De woningprijzen in De Hoef 1 zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Hoef 1.

Met een woning in De Hoef 1 zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet De Hoef 1 het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Bernheze. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,579 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Hoef 1 achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Hoef 1 in Heesch?

Een huis kopen in De Hoef 1 is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Hoef 1 in Heesch.

In de buurt De Hoef 1 in Heesch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,586 inwoners per vierkante kilometer en 165 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Hoef 1 zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heesch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.