De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Zeis is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Zeis
1.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Zeis is
24%
De woningprijzen in De Zeis zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Zeis.

Als bezitter van een huis in De Zeis zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet De Zeis het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Bernheze. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,598 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Zeis achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Zeis in Heesch?

Een huis kopen in De Zeis is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Zeis in Heesch.

In de wijk De Zeis in Heesch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,006 bewoners per vierkante kilometer en 265 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Zeis zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heesch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.