De lokale huizenprijzen in Vogelenzang.

Als je een huis koopt in Vogelenzang zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,341 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelenzang het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Bloemendaal. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 6,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vogelenzang voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Vogelenzang in Vogelenzang?

Een huis kopen in Vogelenzang is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelenzang in Vogelenzang.

In de wijk Vogelenzang in Vogelenzang is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,071 inwoners per vierkante kilometer en 880 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vogelenzang zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 300 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vogelenzang on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.