De gemiddelde prijs per vierkante meter in Geeren-noord is € 3,300/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Geeren-noord
1.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Geeren-noord is
27%
De woningprijzen in Geeren-noord zijn het afgelopen jaar toegenomen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Geeren-noord.

Als woningbezitter in Geeren-noord zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,300 per vierkante meter. Hiermee doet Geeren-noord het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Breda. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Geeren-noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Geeren-noord in Breda?

Een huis kopen in Geeren-noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Geeren-noord in Breda.

In de buurt Geeren-noord in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,998 mensen per vierkante kilometer en 1,315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Geeren-noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 395 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.