De gemiddelde vierkantemeterprijs in Geeren-zuid is € 3,603/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Geeren-zuid
3.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Geeren-zuid is
29%
De prijzen van huizen in Geeren-zuid zijn het afgelopen jaar gegroeid met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Geeren-zuid.

Als bezitter van een huis in Geeren-zuid zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,603 per vierkante meter. Hiermee doet Geeren-zuid het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Breda. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Geeren-zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Geeren-zuid in Breda?

Een huis kopen in Geeren-zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Geeren-zuid in Breda.

In de wijk Geeren-zuid in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,185 bewoners per vierkante kilometer en 1,875 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Geeren-zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 605 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.