De gemiddelde vierkantemeterprijs in Heilaar is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Heilaar
-4.9%
Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Heilaar is
17%
De woningprijzen in Heilaar zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Heilaar.

Als je een huis koopt in Heilaar zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Heilaar het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Breda. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Heilaar achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Heilaar in Breda?

Een huis kopen in Heilaar is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heilaar in Breda.

In de wijk Heilaar in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 281 inwoners per vierkante kilometer en 165 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Heilaar zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.