De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kroeten is € 3,472/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kroeten
1.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kroeten is
28%
De woningprijzen in Kroeten zijn het afgelopen jaar toegenomen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kroeten.

Als je woningbezitter wordt in Kroeten zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,472 per vierkante meter. Hiermee doet Kroeten het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Breda. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kroeten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kroeten in Breda?

Een huis kopen in Kroeten is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kroeten in Breda.

In de buurt Kroeten in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,448 bewoners per vierkante kilometer en 935 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kroeten zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 435 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.