De gemiddelde prijs per vierkante meter in Liesbos is € 4,590/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Liesbos
-0.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Liesbos is
29%
De woningwaardes in Liesbos zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Liesbos.

Met een woning in Liesbos zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,590 per vierkante meter. Hiermee doet Liesbos het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Breda. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Liesbos voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Liesbos in Breda?

Een huis kopen in Liesbos is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Liesbos in Breda.

In de buurt Liesbos in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 120 inwoners per vierkante kilometer en 260 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Liesbos zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.