De gemiddelde vierkantemeterprijs in Moleneind-oost is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Moleneind-oost
0.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Moleneind-oost is
31%
De huizenprijzen in Moleneind-oost zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Moleneind-oost.

Als je een huis koopt in Moleneind-oost zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Moleneind-oost het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Breda. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Moleneind-oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Moleneind-oost in Breda?

Een huis kopen in Moleneind-oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Moleneind-oost in Breda.

In de wijk Moleneind-oost in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 156 inwoners per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Moleneind-oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 31% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.