De gemiddelde prijs per vierkante meter in Sportpark is € 4,428/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Sportpark
2.5%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Sportpark is
23%
De prijzen van woningen in Sportpark zijn het afgelopen jaar gegroeid met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Sportpark.

Als woningbezitter in Sportpark zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,428 per vierkante meter. Hiermee doet Sportpark het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Breda. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Sportpark achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Sportpark in Breda?

Een huis kopen in Sportpark is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sportpark in Breda.

In de buurt Sportpark in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,981 mensen per vierkante kilometer en 1,655 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Sportpark zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 505 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.