De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tuinzigt is € 3,778/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Tuinzigt
2.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Tuinzigt is
35%
De woningprijzen in Tuinzigt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Tuinzigt.

Als je een huis koopt in Tuinzigt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,778 per vierkante meter. Hiermee doet Tuinzigt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Breda. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tuinzigt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tuinzigt in Breda?

Een huis kopen in Tuinzigt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tuinzigt in Breda.

In de wijk Tuinzigt in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,588 inwoners per vierkante kilometer en 4,515 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Tuinzigt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 880 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 22% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.