De gemiddelde vierkantemeterprijs in Brunssum-Centrum is € 2,347/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Brunssum-Centrum
3.5%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Brunssum-Centrum is
30%
De waarde van huizen in Brunssum-Centrum zijn het afgelopen jaar opgelopen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Brunssum-Centrum.

Als je investeert in een huis in Brunssum-Centrum zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,347 per vierkante meter. Hiermee doet Brunssum-Centrum het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Brunssum. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,148 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Brunssum-Centrum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Brunssum-Centrum in Brunssum?

Een huis kopen in Brunssum-Centrum is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Brunssum-Centrum in Brunssum.

In de wijk Brunssum-Centrum in Brunssum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,094 mensen per vierkante kilometer en 3,840 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Brunssum-Centrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 925 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Brunssum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.