De lokale huizenprijzen in Noordoostelijke Buitenwijken.

Met een woning in Noordoostelijke Buitenwijken zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,870 per vierkante meter. Hiermee doet Noordoostelijke Buitenwijken het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Culemborg. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,827 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Noordoostelijke Buitenwijken achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Noordoostelijke Buitenwijken in Culemborg?

Een huis kopen in Noordoostelijke Buitenwijken is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noordoostelijke Buitenwijken in Culemborg.

In de buurt Noordoostelijke Buitenwijken in Culemborg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,043 inwoners per vierkante kilometer en 1,555 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Noordoostelijke Buitenwijken zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 535 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Culemborg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.