De lokale woningmarkt in Oude Binnenstad en Nieuwstad.

Als woningbezitter in Oude Binnenstad en Nieuwstad zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,783 per vierkante meter. Hiermee doet Oude Binnenstad en Nieuwstad het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Culemborg. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,827 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oude Binnenstad en Nieuwstad voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Oude Binnenstad en Nieuwstad in Culemborg?

Een huis kopen in Oude Binnenstad en Nieuwstad is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oude Binnenstad en Nieuwstad in Culemborg.

In de buurt Oude Binnenstad en Nieuwstad in Culemborg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,948 mensen per vierkante kilometer en 1,440 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oude Binnenstad en Nieuwstad zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 310 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Culemborg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.