De lokale huizenprijzen in Oude Buitenwijken.

Als je een huis koopt in Oude Buitenwijken zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,749 per vierkante meter. Hiermee doet Oude Buitenwijken het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Culemborg. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,827 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oude Buitenwijken voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Oude Buitenwijken in Culemborg?

Een huis kopen in Oude Buitenwijken is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oude Buitenwijken in Culemborg.

In de wijk Oude Buitenwijken in Culemborg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,243 inwoners per vierkante kilometer en 875 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Oude Buitenwijken zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Culemborg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.