Culemborg is een charmant dorp in de provincie Gelderland. Het staat bekend om zijn historische centrum met prachtige monumenten, zoals het oude stadhuis en de Binnenpoort. De Lek, een belangrijke rivier, stroomt langs het dorp en biedt mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving.

In Culemborg vind je diverse winkels, restaurants en gezellige terrasjes. Ook zijn er verschillende scholen en sportverenigingen, wat het dorp geschikt maakt voor gezinnen met kinderen. Het openbaar vervoer is goed geregeld, met een eigen treinstation en diverse busverbindingen.

De woningmarkt in Culemborg biedt een gevarieerd aanbod van zowel historische panden als moderne nieuwbouwwoningen. De groene omgeving en de nabijheid van grotere steden zoals Utrecht en 's-Hertogenbosch maken het dorp een aantrekkelijke plek om te wonen. Als je op zoek bent naar een sfeervolle en goed bereikbare woonomgeving, is Culemborg zeker het overwegen waard.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Culemborg! Als data-gedreven bedrijf met ervaren analisten weten we precies wat de waarde van een huis is en hoeveel je moet bieden. Walter helpt je bij elke stap die je moet nemen om jouw droomhuis te kopen. Laat je verrassen door onze deskundige begeleiding en geniet van een zorgeloze aankoop in het charmante Culemborg. Kies voor Walter en maak van jouw huisaankoop een succesverhaal!

De vastgoedmarkt in Culemborg is dynamisch. In het afgelopen kwartaal zijn er 213 huizen verkocht, vergeleken met 225 in het voorgaande kwartaal. De gemiddelde transactieprijs is gestegen van 410.329 euro naar 428.510 euro, terwijl de gemiddelde transactieprijs per vierkante meter van 3.787 euro naar 3.669 euro is gegaan. De gemiddelde vraagprijs is ook veranderd, van 388.727 euro naar 418.737 euro. De gemiddelde verkoopprijs ligt nu dichter bij de vraagprijs, met een verschil van ongeveer 2,0%. De gemiddelde WOZ-waarde is gestegen van 304.533 euro vorig jaar naar 404.399 euro dit jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Culemborg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.