De gemiddelde vierkantemeterprijs in Westelijke Buitenwijken is € 3,977/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Westelijke Buitenwijken
9.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Westelijke Buitenwijken is
20%
De woningwaardes in Westelijke Buitenwijken zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Westelijke Buitenwijken.

Als je een huis koopt in Westelijke Buitenwijken zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,977 per vierkante meter. Hiermee doet Westelijke Buitenwijken het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Culemborg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,829 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Westelijke Buitenwijken voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Westelijke Buitenwijken in Culemborg?

Een huis kopen in Westelijke Buitenwijken is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Westelijke Buitenwijken in Culemborg.

In de wijk Westelijke Buitenwijken in Culemborg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,602 inwoners per vierkante kilometer en 2,940 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Westelijke Buitenwijken zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Culemborg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.