De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bilthoven Noord II is € 6,927/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Bilthoven Noord II
-0.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Bilthoven Noord II is
32%
De woningprijzen in Bilthoven Noord II zijn het afgelopen jaar toegenomen met
23.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bilthoven Noord II.

Als je woningbezitter wordt in Bilthoven Noord II zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 23.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,927 per vierkante meter. Hiermee doet Bilthoven Noord II het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente De Bilt. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,104 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bilthoven Noord II voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bilthoven Noord II in Bilthoven?

Een huis kopen in Bilthoven Noord II is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bilthoven Noord II in Bilthoven.

In de buurt Bilthoven Noord II in Bilthoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,540 bewoners per vierkante kilometer en 940 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bilthoven Noord II zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 305 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bilthoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.