De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Bilt Zuid is € 6,180/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Bilt Zuid
8.8%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in De Bilt Zuid is
23%
De woningwaardes in De Bilt Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Bilt Zuid.

Met een woning in De Bilt Zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,180 per vierkante meter. Hiermee doet De Bilt Zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente De Bilt. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,104 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Bilt Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Bilt Zuid in De Bilt?

Een huis kopen in De Bilt Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Bilt Zuid in De Bilt.

In de buurt De Bilt Zuid in De Bilt is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 810 inwoners per vierkante kilometer en 460 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in De Bilt Zuid zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in De Bilt on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.