De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rijnsweerd is € 5,531/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijnsweerd
3.5%
Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Rijnsweerd is
32%
De huizenprijzen in Rijnsweerd zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Rijnsweerd.

Met een woning in Rijnsweerd zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,531 per vierkante meter. Hiermee doet Rijnsweerd het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Utrecht. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rijnsweerd achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rijnsweerd in Utrecht?

Een huis kopen in Rijnsweerd is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijnsweerd in Utrecht.

In de buurt Rijnsweerd in Utrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,810 inwoners per vierkante kilometer en 1,735 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Rijnsweerd zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 270 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 22% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.