De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vogelweide is € 5,412/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelweide
6.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vogelweide is
23%
De waarde van woningen in Vogelweide zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vogelweide.

Met een woning in Vogelweide zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,412 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelweide het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Diemen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 5,855 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vogelweide achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vogelweide in Diemen?

Een huis kopen in Vogelweide is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelweide in Diemen.

In de buurt Vogelweide in Diemen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,030 inwoners per vierkante kilometer en 875 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vogelweide zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 310 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Diemen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.