De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Rijen is € 0/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Rijen
-9.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Rijen is
17%
De prijzen van huizen in Verspreide huizen Rijen zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Rijen.

Als bezitter van een huis in Verspreide huizen Rijen zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Rijen het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Gilze en Rijen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Rijen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Rijen in Rijen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Rijen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Rijen in Rijen.

In de wijk Verspreide huizen Rijen in Rijen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 15 bewoners per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Rijen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rijen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.