De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oud-Biddinghuizen Buiten is € 2,562/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Oud-Biddinghuizen Buiten
7.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Oud-Biddinghuizen Buiten is
25%
De waarde van huizen in Oud-Biddinghuizen Buiten zijn het afgelopen jaar opgelopen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oud-Biddinghuizen Buiten.

Als je investeert in een huis in Oud-Biddinghuizen Buiten zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,562 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Biddinghuizen Buiten het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Dronten. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,300 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oud-Biddinghuizen Buiten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oud-Biddinghuizen Buiten in Biddinghuizen?

Een huis kopen in Oud-Biddinghuizen Buiten is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Biddinghuizen Buiten in Biddinghuizen.

In de wijk Oud-Biddinghuizen Buiten in Biddinghuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,855 mensen per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oud-Biddinghuizen Buiten zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Biddinghuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.