De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bremerpark is € 2,903/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bremerpark
5.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Bremerpark is
19%
De waarde van huizen in Bremerpark zijn het afgelopen jaar gedaald met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bremerpark.

Als je een huis koopt in Bremerpark zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis daalde het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,903 per vierkante meter. Hiermee doet Bremerpark het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Dronten. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bremerpark achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bremerpark in Biddinghuizen?

Een huis kopen in Bremerpark is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bremerpark in Biddinghuizen.

In de wijk Bremerpark in Biddinghuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,921 inwoners per vierkante kilometer en 430 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bremerpark zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 170 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Biddinghuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.