De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bungalowpark is € 4,491/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bungalowpark
1.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Bungalowpark is
43%
De prijzen van huizen in Bungalowpark zijn het afgelopen jaar gegroeid met
27.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bungalowpark.

Als je een huis koopt in Bungalowpark zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 27.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,491 per vierkante meter. Hiermee doet Bungalowpark het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Dronten. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,300 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bungalowpark voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bungalowpark in Dronten?

Een huis kopen in Bungalowpark is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bungalowpark in Dronten.

In de wijk Bungalowpark in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 345 inwoners per vierkante kilometer en 180 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Bungalowpark zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.