De gemiddelde vierkantemeterprijs in Centrum Dronten is € 3,545/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum Dronten
12.9%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Centrum Dronten is
48%
De woningprijzen in Centrum Dronten zijn het afgelopen jaar toegenomen met
24.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Centrum Dronten.

Als bezitter van een huis in Centrum Dronten zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 24.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,545 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum Dronten het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Dronten. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Centrum Dronten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Centrum Dronten in Dronten?

Een huis kopen in Centrum Dronten is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum Dronten in Dronten.

In de wijk Centrum Dronten in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,190 bewoners per vierkante kilometer en 490 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Centrum Dronten zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.