De gemiddelde vierkantemeterprijs in Ketelhaven is € 3,530/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Ketelhaven
3.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Ketelhaven is
29%
De prijzen van huizen in Ketelhaven zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Ketelhaven.

Als je investeert in een huis in Ketelhaven zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,530 per vierkante meter. Hiermee doet Ketelhaven het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Dronten. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ketelhaven achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Ketelhaven in Dronten?

Een huis kopen in Ketelhaven is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ketelhaven in Dronten.

In de wijk Ketelhaven in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,342 mensen per vierkante kilometer en 315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Ketelhaven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.