De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied Ede-Stad is € 5,089/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Ede-Stad
6.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Buitengebied Ede-Stad is
18%
De waarde van huizen in Buitengebied Ede-Stad zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Buitengebied Ede-Stad.

Als je een huis koopt in Buitengebied Ede-Stad zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,089 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Ede-Stad het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Ede. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,988 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied Ede-Stad voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied Ede-Stad in Ede?

Een huis kopen in Buitengebied Ede-Stad is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Ede-Stad in Ede.

In de wijk Buitengebied Ede-Stad in Ede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 41 inwoners per vierkante kilometer en 840 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied Ede-Stad zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 355 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.