De gemiddelde prijs per vierkante meter in Veluwse Poort is € 4,627/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Veluwse Poort
7.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Veluwse Poort is
35%
De prijzen van woningen in Veluwse Poort zijn het afgelopen jaar gegroeid met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Veluwse Poort.

Met een woning in Veluwse Poort zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,627 per vierkante meter. Hiermee doet Veluwse Poort het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Ede. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,988 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Veluwse Poort voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Veluwse Poort in Ede?

Een huis kopen in Veluwse Poort is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Veluwse Poort in Ede.

In de buurt Veluwse Poort in Ede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,465 inwoners per vierkante kilometer en 600 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Veluwse Poort zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.