De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Wintelre.

Als bezitter van een huis in Verspreide huizen Wintelre zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Wintelre het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Eersel. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,945 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Wintelre achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Wintelre in Wintelre?

Een huis kopen in Verspreide huizen Wintelre is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Wintelre in Wintelre.

In de wijk Verspreide huizen Wintelre in Wintelre is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 40 bewoners per vierkante kilometer en 235 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Wintelre zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wintelre on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.