De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Groote Aard en Vliet is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Groote Aard en Vliet
2.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Groote Aard en Vliet is
22%
De huizenprijzen in Verspreide huizen Groote Aard en Vliet zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Groote Aard en Vliet.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Groote Aard en Vliet zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Groote Aard en Vliet het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Veldhoven. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Groote Aard en Vliet achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Groote Aard en Vliet in Veldhoven?

Een huis kopen in Verspreide huizen Groote Aard en Vliet is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Groote Aard en Vliet in Veldhoven.

In de buurt Verspreide huizen Groote Aard en Vliet in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 39 mensen per vierkante kilometer en 95 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Groote Aard en Vliet zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.