De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen.

Als je woningbezitter wordt in Verspreide huizen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Eijsden-Margraten. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,171 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen in Cadier en Keer?

Een huis kopen in Verspreide huizen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen in Cadier en Keer.

In de buurt Verspreide huizen in Cadier en Keer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 27 bewoners per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Cadier en Keer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.