De lokale huizenprijzen in Gronsveld.

Als je een huis koopt in Gronsveld zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,238 per vierkante meter. Hiermee doet Gronsveld het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Eijsden-Margraten. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,171 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Gronsveld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Gronsveld in Gronsveld?

Een huis kopen in Gronsveld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gronsveld in Gronsveld.

In de wijk Gronsveld in Gronsveld is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 721 inwoners per vierkante kilometer en 1,020 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Gronsveld zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 345 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gronsveld on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.