De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Heeg is € 2,984/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Heeg
9.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Heeg is
28%
De woningprijzen in De Heeg zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Heeg.

Met een woning in De Heeg zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,984 per vierkante meter. Hiermee doet De Heeg het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Maastricht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Heeg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Heeg in Maastricht?

Een huis kopen in De Heeg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Heeg in Maastricht.

In de buurt De Heeg in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,238 inwoners per vierkante kilometer en 3,090 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Heeg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 830 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.